Způsoby zvyšování užitné hodnoty produktů – Jana SABOLOVÁ
Jana SABOLOVÁ
Bakalářská práce
Způsoby zvyšování užitné hodnoty produktů
Increasis in utillity value ingreecing by agrocultural products
Anotace:
V současné době si jen málokdo dokáže pěstovat vlastní potraviny a proto používání látek, které zvyšují údržnost produktů je téměř nezbytné. Přísady, které se přidávají do poživatin plní různé užitečné funkce, které my jako spotřebitelé těchto produktů bereme mnohdy jako samozřejmost. Důvodů, proč se přídatné látky používají, je několik. Zejména se jedná o zabezpečení hygienické nezávadnosti produktů …víceAbstract:
Only few people are currently able to grow own food and therefore the use of substances that increase the durability of food products becomes almost inevitable. Additives which are added to foodstuffs fill several profitable functions that we as consumers of these products often take for granted. There are manifold reasons for using the additives, in particular provision of food safety and freshness …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Zveřejnit od: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SABOLOVÁ, Jana. Způsoby zvyšování užitné hodnoty produktů. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008
Lucie MÁNKOVÁ -
Průběh dokazování jiné návykové látky u osoby podezřelé z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky
Petr Glettnik -
Vybrané chemické látky a připravenost integrovaného záchranného systému na tyto látky ve vybraném území Jihočeského kraje. (AMONIAK, CHLOR, ZEMNÍ PLYN, BENZÍN)
Martin ŠEVČÍK -
Povolené a nepovolené návykové látky užívané ve sportu
Barbora Svobodová -
Návykové látky a jejich vliv na bezpečnost silničního provozu
Nikola Vondrušková -
Přírodní látky se stimulačním a adaptogením účinkem
Anna Cabrnochová -
Návykové látky v Armádě České republiky a bezpečnostní rizika s tím spojená
Lukáš Martinka
Název
Vložil
Vloženo
Práva