Zhodnocení konkurenceschopnosti rychlého občerstvení – Lucie Liberdová
Lucie Liberdová
Bakalářská práce
Zhodnocení konkurenceschopnosti rychlého občerstvení
Evalution of the Competitiveness of Fast Food
Anotace:
Tato práce řeší problematiku konkurenceschopnosti vybraného podniku. Cílem bakalářské práce je zhodnocení konkurenceschopnosti vybraného podniku pomocí provedených metod. Práce je rozdělena do dvou části. Nejprve se bakalářská práce v teoretické části zabývá teoreticko-metodickými východisky konkurenceschopnosti. V této kapitole jsou blíže objasněny jednotlivé pojmy a metody, které jsou následně aplikovány …víceAbstract:
This thesis addresses the issue of competitiveness of the selected company. The aim of the bachelor thesis is to evaluate the competitiveness of the selected enterprise by means of the methods performed. The thesis is divided into two parts. First, the theoretical part of the thesis deals with the theoretical and methodological background of competitiveness. In this chapter, the individual concepts …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2023
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/149860
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
- Vedoucí: Blanka Poczatková
- Oponent: Gabriela Skotnicová
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
CSR as a competitive advantage of a company
Cristian Elihu Cantu Cantu -
Influence of competitive environment on business strategy and operation
Pascal Nweze -
Innovation and Creativity as a source of competitive advantage in the petroleum industry
Victoria Nikolaeva -
Zvýšení konkurenceschopnosti korporace MAPE FINANCE s.r.o.
Monika Bubílková -
Analyza marketingového mixu vybrané společnosti
Marie Suchánková -
Analýza konkurenčního prostředí podniku jako podklad pro návrh obchodní strategie
Marek Leheň -
Analýza mezoprostředí a makroprostředí v sektoru služeb
Filip Madlé -
Analýza konkurenčního prostředí u vybrané firmy
Meruyert Akhmetova