Michaela Šislerová

Bakalářská práce

Zdravá výživa

Healthy Eating
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zdravou výživou. V úvodní části je popsána charakteristika zdravé výživy a moderní výživové směry. Hlavní náplň práce tvoří rozbor jednotlivých složek výživy a metabolismus makroživin. V poslední části je zmíněna důležitost pitného režimu a faktory ovlivňující výživu.
Abstract:
The bachelor thesis deals with healthy eating. In the introductory part is described the characteristics of healthy eating and modern nutritional directions. The main content of the work constitute analysis of individual nutritional components and metabolism of macronutrients. The last part mentions the importance of staying hydrated and factors influencing the nutrition.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Šárka Štěpánková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Šislerová, Michaela. Zdravá výživa. Pardubice, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant