Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin – Jaroslav Vávra
Jaroslav Vávra
Bakalářská práce
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
Microbiological parameters of production, storage and distribution of raw food
Anotace:
Bakalářská práce Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin zahrnuje teoretickou a praktickou část. Literární rešerše je kompilací postoje veřejnosti i odborníků k raw potravinám, legislativních předpisů pro používané suroviny a potraviny určené k přímé spotřebě, základů technologie výroby, poznatků o mikrobech, produktech jejich metabolismu a možných zdravotních rizicích …víceAbstract:
Bachelor thesis Microbiological parameters of production, storage and distribution of raw food includes theoretical and practical part. Literary research is a compilation of public and expert attitudes to raw foods, legislative regulations for used raw materials and food for immediate consumption, basics of production technology, knowledge of microbes, their metabolism products and possible health …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
Veronika Baťová -
Vliv mykotoxinů na adhezi probiotických mikroorganismů
Aneta Horáková -
Vliv mykotoxinů na adhezi probiotických mikroorganismů
Veronika Pálenská -
Alternáriové mykotoxiny v zelenině a produktech
Anna Hnátková -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Základní pohled na implementaci "Raw Materials Initiave" v českém geologickém a horním právu
Kamila Janíčková -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková