Bc. Lukáš Straňák

Diplomová práce

Porovnání vybraných masných výrobků se sníženým obsahem soli

Comparison of selected meat products with reduced salt content
Anotace:
Diplomová práce je vypracována na téma masné výrobky a obsah soli. Teoretická část definuje a rozděluje masné výrobky dle legislativy a technologie přípravy. Jsou v ní popsány rovněž jednotlivé kroky při výrobě masných výrobků. V práci jsou také zmíněny metody hodnocení masných výrobků. Dále jsou uvedeny základní fakta o soli a zdravotní komplikace spojené s nadměrným příjmem.Praktická část vyhodnocuje …více
Abstract:
This diploma thesis is focused on meat products and salt content. The theoretical part defines and divides meat products according to the legislation and the technology of preparation. Single steps of meat production are also described. There are also mentioned methods of meat products evaluation in this part. Furthermore, the basic facts of salt and health complications related to its excessive intake …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta