Bc. Jaroslav MOČIGEMBA

Master's thesis

Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování

Procedures based on principle of HACCP of production the vegetable salad in the institution of public consume
Abstract:
Diplomová práce se bude zabývat bezpečnosti potravin se zaměřením na zeleninové saláty připravované ze syrové zeleniny. Bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti zeleninových salátu by mělo být dosaženo pomocí zavedení postupů založených na principech HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points = anylýza rizika a stanovení kritických kontrolních bodů). Před vytvořením systému HACCP a stanovením kritických …more
Abstract:
The thesis will address food safety, with a focus on vegetable salads prepared from raw vegetables. The safety and prevention of contamination of vegetable salads should be achieved through establishing procedures based on HACCP principles (Hazard Analysis and Critical Control Points). Before the creation of the HACCP system and the establishment of critical control points, it was essential to be aware …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2009
Accessible from:: 27. 4. 2009

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2009
  • Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MOČIGEMBA, Jaroslav. Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování. Ostrava, 2009. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 27. 4. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakulta