Bc. Tereza Hronová

Bakalářská práce

Italská gastronomie v České republice

Italian gastronomy in the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce je věnována italské gastronomii. Cílem práce je porovnat názory manažerů italských restaurací s názory pravidelných zákazníků na kvalitu italské kuchyně v Praze. Hlavní výzkumnou otázkou je zjištění, zdali se v italských restauracích připravuje pokrm z originálních a kvalitních italských surovin. Vedlejší výzkumnou otázkou bude zjištění, zdali platí obecně rozšířené mínění, že pizza …více
Abstract:
The bachelor's thesis is focused on Italian gastronomy. The goal of the thesis is to compare the opinions of managers of the so called Italian restaurants in Prague with the opinions of regular customers on the quality of Italian cuisine in Prague. The main research question is whether the Italian restaurants prepare dishes from original and high-quality Italian ingredients. A secondary research question …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/am0ta/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2020
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze