Bc. Veronika Bobková

Bachelor's thesis

Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty

The most offered food attachments in Czech restaurants and their nutritional value
Abstract:
Cílem této práce je provést průzkum ve vybraných českých restauracích a zjistit, jaké přílohy jsou nejčastěji nabízené. Při dosahování tohoto cíle je možné také posoudit, zda vybrané české restaurace preferují nabídku příloh s ohledem na zdravou výživu. V teoretické části je využito deskripce k popsání nabízených příloh. Zároveň je použita také metoda rešerše. Je provedena analýza nabízených příloh …more
Abstract:
The aim of this work is to do a survey in selected Czech restaurants and find out what supplements are most often offered. In achieving this goal, it is also possible to assess whether selected Czech restaurants prefer to offer side dishes with regard to healthy nutrition. The description is used n the theoretical part to describe the offered attachments. The research method is also used. The analysis …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 17. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Reader: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze