Alina Makarova
Bakalářská práce
Analýza mléka
Milk analysis
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou složení mléka kravského a jeho rostlinných alternativ. V bakalářské práci je popsán obsah kravského mléka, technologicky významné vlastnosti mléka a jejich analýza, složení rostlinných nápojů a srovnání jejich složení s kravským mlékem.Abstract:
My bachelor's degree work is about analysis of the cow's milk and it's plant-based alternatives. In my work I tell about substances of the cow's milk, technologically important charakteristics of the milk, analysis, structure of plant-based drinks and comparison it's charakteristics with cow's milk.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 7. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Aleš Eisner, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Makarova, Alina. Analýza mléka. Pardubice, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Polyfázová taxonomie technologicky významných kvasinek.
Jana Kopecká -
Zpracování PBAT/PLA směsí: vliv procesních podmínek na strukturní a užitné vlastnosti
Juliana Vanessa Cardoso Azevedo -
Technologicky významné chemické látky chmele
Kornelie DOBEŠOVÁ -
Vliv pigmentů na vlastnosti plastového výrobku
Václav Janoštík -
Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků
Simona HONESOVÁ -
Vliv způsobu zpracování larev potemníka brazilského na barevné a texturní vlastnosti produktu
Jana Čaloudová -
Mléko a alternativy mléka ve výživě lidí
Lada Nohacova -
Alternativy přirozené výživy novorozenců a kojenců - Historie a současnost praxe v ČR a Německu
Hana Krajíčková