Lucie Almásyová

Bakalářská práce

Japonská gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky

Japanese gastronomy in Prague- supply and demand
Anotace:
Cílem bakalářské práce je v první teoretické části charakterizovat a přiblížit japonskou gastronomii a stručně vymezit základní gastronomické pojmy. Praktická část se zabývá analýzou nabídky, popisem japonských restaurací a vzhledem k poptávce zkoumá potenciál japonských restaurací v Praze.
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to describe a japanese cuisine and to characterize main conception of basics in gastronomy. Next part analyses supply of japanese restaurants in Prague with regard to its demand.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 2. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2010
  • Vedoucí: Jana Valentová
  • Oponent: Lena Mlejnková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/22166