Druhové složení vegetace ve vybraných ekologicky vedených ovocných sadech – Kateřina Ignácová
Kateřina Ignácová
Bachelor's thesis
Druhové složení vegetace ve vybraných ekologicky vedených ovocných sadech
Generic Composition of Vegetation in Selected Organic Orchads
Abstract:
Cílem této bakalářské práce bylo druhové vyhodnocení vegetace ve vybraných ekolo-gických ovocných sadech a určit procento zaplevelení. Určování proběhlo na vybraných stanovištích pomocí fytocenologických snímků v letních měsících v roce 2018. Vybrané ovocné sady se nacházely v oblasti Bravinné a v marginální oblasti Břidličná. Následně byly výsledky zpracovány pomocí analýzy DCA a CCA, výpočty byly …moreAbstract:
The aim of this bachelor thesis was a generic evaluation of vegetation in selected organic orchards and to determine the weed infestation percentage. The determination process took place at selected sites using phytosociological relevés in the summer months of 2018. Selected orchards were located in Bravinné area and in the marginal area of Bři-dličná. Subsequently, the results were processed by DCA …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Martin Jiroušek, Ph.D.
- Reader: Tomáš Kopta, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
IGNÁCOVÁ, Kateřina. \textit{Druhové složení vegetace ve vybraných ekologicky vedených ovocných sadech}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2019. Available from: https://theses.cz/id/t15rcr/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Plant Protection / Plant Protection
Theses on a related topic
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská