Vliv zavlažování na kvalitu a výnosy červeného rybízu – Mgr. Helena Meyer, LL.M.
Mgr. Helena Meyer, LL.M.
Bachelor's thesis
Vliv zavlažování na kvalitu a výnosy červeného rybízu
Influence of irrigation on quality and yield of red currant
Abstract:
Cílem této bakalářské práce bylo zpracovat literární rešerši o dostupnosti vody pro rostliny červeného rybízu a o vlivu zavlažování na výnosy a kvalitu ovoce červeného rybízu. Součástí této práce byl i polní pokus, který proběhl ve vegetačním období roku 2017 v produkčním sadu červeného rybízu na území Štýrska (Rakousko) ve spolupráci s firmou Martin Jöbstl (Aibl). Cílem tohoto polního pokusu bylo …moreAbstract:
The aim of this study was to compile existing research on water accessibility for red currant plants and on the influence of irrigation on quality and yield of red currant fruit. Part of this study was also a field experiment, carried out in cooperation with Martin Jöbstl Company (Aibl) that took place during the 2017 vegetation period in the red currant production orchard located in Styria (Austria …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jaroslava Martinková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MEYER, Helena. \textit{Vliv zavlažování na kvalitu a výnosy červeného rybízu}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2018. Available from: https://theses.cz/id/t4kgxj/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Organic Farming / Organic Farming
Theses on a related topic
-
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování
Monika Ralenovská -
Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu
Kateřina RYSOVÁ -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Kvalita teplomilného ovoce v průběhu skladování
Jitka Čížková -
Hodnocení kvality minimálně opracovaného ovoce a zeleniny
Eva Koberová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Mach, J.
19/4/2018
Mach, J.
19/4/2018