Petr Kochánek

Bakalářská práce

Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa

Gastronomic Use of Long Maturing Beef
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá procesy a vlivy při zrání hovězího masa a vlivy dlouhého zrání, takzvaného staření na kvalitu masa. Další část je zaměřena, na rozdělení jednotlivých částí hovězího masa a využití zracích procesů pro výrobu pokrmů v české i zahranič-ní gastronomii a vlivu staření na kvalitu pokrmů.
Abstract:
This thesis deals with the processes and influences the maturation of beef and the influen-ces of long maturation, the so-called aging on meat quality. Another part is focused on the distribution of the various cuts of the beef and the use of maturation processes for the pro-duction of food in Czech and international cuisine and the influence of aging on the quality of food.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2016
Zveřejnit od: 6. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kochánek, Petr. Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 6.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 6. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii