Ing. Kateřina KOPLOVÁ

Diplomová práce

Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR

Knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů České republiky. Práce je rozdělena na dvě části. První část, část teoretická se zabývá základní charakteristikou a rozdělením alimentárních onemocnění. Dále se tato část zaměřuje na nejvíce rizikové potraviny, věnuje se bezpečné manipulaci s potravinami jakožto prevenci alimentárních nákaz …více
Abstract:
The aim of the diploma thesis was to determine and evaluate the level of knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic. The work is divided into two parts. The first part, the theoretical part deals with the basic characteristics and classification of alimentary disease. Furthermore, this part focuses on the most risky foods, deals with safe food handling as a prevention of alimentary …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOPLOVÁ, Kateřina. Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR. Ostrava, 2022. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Lékařská fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Ochrana a podpora veřejného zdraví / Ochrana a podpora veřejného zdraví