Odborné vzdělávání v hotelnictví a gastronomii – Ludmila Filipová
Ludmila Filipová
Bakalářská práce
Odborné vzdělávání v hotelnictví a gastronomii
Profesional Education in Hospitality Industry and Gastronomy
Anotace:
V bakalářské práci se věnuji vzdělání a vzdělávání zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat stav odborného vzdělání pracovníků v oboru hotelnictví a gastronomie zaměstnaných v ubytovacích a stravovacích zařízeních v okrese Benešov. V práci se analyzuje stav počátečního odborného vzdělání a zaměření dalšího vzdělávání těchto pracovníků. Pozornost je také …víceAbstract:
In my bachelor´s theses I occupy with the system of education and education of the employees in hotel industry and gastronomy. The primary aim the analyse of professional education of employees in hotel industry and gastronomy who are working in the district of Benesov. In my work I analyse the initial education of these employees and the focus of professional education of them. Also I give attention …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14006/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
- Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
- Oponent: Ing. Martina Beránek, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FILIPOVÁ, Ludmila. \textit{Odborné vzdělávání v hotelnictví a gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/tmfogi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Ethics of hotel chain with a focus on internal relations (employee - employer).
Anna-Marija Korpljakova -
Zaměstnanci a problematika lidských zdrojů jako faktor, který ovlivňuje kvalitu a úroveň poskytovaných služeb v hotelu
Pavel Žďárský -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Rozvoj profesní kvalifikace: evaluace soutěže v oboru gastronomie
Alena Sosnovská -
Kvalifikace a další vzdělávání učitelů odborných předmětů na středních odborných školách se zaměřením na gastromii, hotelnictví a turismus v Olomouckém kraji
Eva Kostecká -
Vzdělávání a rozvoj učitelů středních škol se zaměřením na hotelnictví, gastronomii a turismus
Michaela Duplinská -
Financování příspěvkových organizací - Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Krnov, příspěvková organizace a Střední odborná škola dopravy a cestovního ruchu, Krnov, příspěvková organizace
Martina Špirytová -
Online marketingová komunikace organizace Základní škola a mateřská škola Montessori Ostrava
Lucie Vavrušková