Restaurační zařízení v lázeňském městě a jejich příspěvek k rozvoji lokality (případ Mariánských Lázní) – Bc. Jiří Zajíček
Bc. Jiří Zajíček
Diplomová práce
Restaurační zařízení v lázeňském městě a jejich příspěvek k rozvoji lokality (případ Mariánských Lázní)
Restaurants in spa town and their contribution to municipality development (a case of Mariánské Lázně)
Anotace:
Cílem práce je na vybraném známém lázeňském městě (Mariánské Lázně) zjistit, jakými formami (a zda vůbec) tamní restaurační zařízení přispívají k rozvoji lokality, ve které působí (tj. zda pro lokality produkují pozitivní nebo negativní externality). Téma diplomové práce je zaměřeno na úlohu gastronomických služeb v rozvoji lokality a zabývá se především restauračními zařízeními, jídlem a gastronomií …víceAbstract:
The target of this work is to find out in the known well-known spa town (Mariánské Lázně) what forms (and if at all) the local restaurants contribute to the development of the locality in which they operate (i.e. whether they produce positive or negative externalities). The topic of the thesis is focused on the role of gastronomic services in the development of the locality and deals mainly with restaurant …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZAJÍČEK, Jiří. \textit{Restaurační zařízení v lázeňském městě a jejich příspěvek k rozvoji lokality (případ Mariánských Lázní)}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ttb0th/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání a analýza expozic vybraných sudetoněmeckých muzeí (Vergleich und Analyse der ausgewählten sudetendeutschen Museen)
Monika ZANKLOVÁ -
Kulturní památky a problematika jejich revitalizace; Případová
Natálie Jarušková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik -
Marketingová strategie restaurace Borgeska
Šancová Šancová -
Řízení firemní restaurace Aramark
Jana Diblíková -
Spokojenost klientů s nabídkou restaurace Pod Věží
Tereza Smužová -
Marketingová komunikační strategie restaurace
Veronika Adamčíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva