Postupy senzorického hodnocení výrobků z ovoce a zeleniny. – Bc. Blanka Hradílková
Bc. Blanka Hradílková
Master's thesis
Postupy senzorického hodnocení výrobků z ovoce a zeleniny.
Sensory analysis procedures of fruit and vegetable products
Anotácia:
Diplomová práce byla vypracována v letech 2015/2016 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů, na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Práce pojednává o rozdělení a principech jednotlivých metod senzorické analýzy potraviny. V praktické části byly navrhnuty postupy senzorického zkoušení vybraných výrobků z ovoce a zeleniny a jejich způsob vyhodnocování. Postupy senzorického …viacAbstract:
This thesis was written in 2015/2016 at the Department of Post-Harvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno. Main topic of this thesis is the division and principles of different methods of sensory analysis of food. During practical part of this thesis, sensory processes were designed to test selected fruit and vegetable products. Evaluation …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / odbor:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour
Tomáš David -
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
Brem Sam -
Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
Anna Svojanovská -
Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
Jaroslav Samec -
Detekce a stanovení složek kančího pachu metodami senzorické analýzy
Lucie Marková -
Metody hodnocení a zkoušení medu s důrazem na jeho jakost a pravost
Tereza Kučerová -
Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
Kristýna Spurná
Názov
Vložil
Vložené
Práva