Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu – Mgr. Radka VAŠÍČKOVÁ
Mgr. Radka VAŠÍČKOVÁ
Diplomová práce
Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu
The effect of storage conditions on honey quality parameters
Anotace:
Diplomová práce v teoretické části řeší problematiku včelího medu, zejména po stránce jeho jakostních parametrů. Kromě základních poznatků o medu a dalších včelích produktech se zabývá chemickým složením medu, jakostí a jeho dietetickým významem. V praktické části byl sledován vliv skladovacích podmínek a doby skladování na vybrané jakostní ukazatele u různých druhů medů, a to jak z tržní sítě, tak …víceAbstract:
The thesis solves in the theorotecial part the questions about bee honey, especially regard-ing to its qualitative parameters. Except the basic knowledge about honey and other bee products, it deals with the chemical constitution of honey, quality and with its dietetic meaning. In the practical part was monitored the influence of the storage conditions and the time of storage on chosen qualitative …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
21577
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VAŠÍČKOVÁ, Radka. Vliv skladovacích podmínek na jakostní parametry medu. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Jakostní parametry v hodnocení medu, vlivy působící na kvalitu medu
Stanislava DOSTÁLOVÁ -
Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice
Pavlína Permedlová -
Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
Lucia LOUTOCKÁ -
Vybrané kvalitativní ukazatele medů z oblasti Třeboňska
Vojtěch HAVLIS -
Den nye ordklasseinndelingen i norsk, med spesielt fokus pa pronomen og determinativ og en sammenligning med det engelske og det slovakiske systemet
Pavol Seriš -
Michael Stavarič im Dialog mit H. C. Artmann: Ein Vergleich der Lyrikbände "in an schwoazzn kittl gwicklt" und "med ana schwoazzn dintn"
Alžběta Stavělová -
Samernas liv i Sverige och Ryssland: en analys av utvalda aspekter med fokus på kolonisation, politisk representation och samtida problem
Blanka Maršálková -
Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii
Lenka Vorlíčková