Porovnání jakostních parametrů Špekáčku v závislosti na receptuře – Bc. Dita Jeřábková
Bc. Dita Jeřábková
Diplomová práce
Porovnání jakostních parametrů Špekáčku v závislosti na receptuře
Comparison of the quality parameters of the Špekáček, depending on the recipe
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na masné výrobky, konkrétně na Špekáček. Teoretická část pojednává o rozdělení masných výrobků, požadavky na jejich kvalitu a jsou popsány konkrétní suroviny používané v masném průmyslu. V práci jsou popsány i jednotlivé fáze jejich výroby. Následuje část s konkrétní charakteristikou Špekáčku, přes historii, recepturu a výrobní proces. Byly popsány požadavky na Špekáček …víceAbstract:
This diploma thesis focuses on products, namely the product of „Špekáček“. The theoretical part deals with the division of meat products, quality requirements and describes specific ingredients used in meat industry. The thesis also describes individual stages of their production. The following part gives the specific characteristic of „Špekáček“, its history, recipe and production. The requirements …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
The search for women's freedom and sexual identity in Patricia Highsmith's novel The Price of Salt
Mariia DUSHENINA -
Effect of melter feed composition on the molten salt migration during melting
John Khawand