Bc. Dita Jeřábková

Diplomová práce

Porovnání jakostních parametrů Špekáčku v závislosti na receptuře

Comparison of the quality parameters of the Špekáček, depending on the recipe
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na masné výrobky, konkrétně na Špekáček. Teoretická část pojednává o rozdělení masných výrobků, požadavky na jejich kvalitu a jsou popsány konkrétní suroviny používané v masném průmyslu. V práci jsou popsány i jednotlivé fáze jejich výroby. Následuje část s konkrétní charakteristikou Špekáčku, přes historii, recepturu a výrobní proces. Byly popsány požadavky na Špekáček …více
Abstract:
This diploma thesis focuses on products, namely the product of „Špekáček“. The theoretical part deals with the division of meat products, quality requirements and describes specific ingredients used in meat industry. The thesis also describes individual stages of their production. The following part gives the specific characteristic of „Špekáček“, its history, recipe and production. The requirements …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta