Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu antioxidačních látek. – Bc. Pavlína Kučerová
Bc. Pavlína Kučerová
Diplomová práce
Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu antioxidačních látek.
A comparison grape fruit wines in terms of content antioxidants
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá výrobou ovocných vín ze stanovených druhů ovoce a k nim vybraných vhodných révových vín k porovnání. První část práce se zabývá literární rešerší, jenž je zaměřena na souhrn literárních zdrojů, které se zabývají ovocnými víny. Jsou v ní popsány druhy ovoce, ze kterých byla vyrobena ovocná vína. A dále vybraná révová vína k porovnání. Popsány jsou látky obsažené jak v …víceAbstract:
This thesis deals with the production of fruit wines from specified varieties of fruit and selecting complementary suitable grape wines. The thesis also deals with comparison of the wines in terms of their antioxidant content. The first part deals with the literature review, which focuses on the summary of literature sources dealing with fruit wines. It describes the fruits of which were made fruit …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.
- Oponent: Tomáš Kopta, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Antioxidanty v nápojích
Vojtěch HANÁK -
Obohacování nápojů přídavkem antioxidantů
Simona Šulganová -
Stanovení přírodních antioxidantů v ovocných džusech
Lucie Pelcová
Název
Vložil
Vloženo
Práva