Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost – Bc. Kristýna Macháčková
Bc. Kristýna Macháčková
Diplomová práce
Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost
Comparison of gastronomic themed TV programs and their impact on the professional and general public
Anotace:
Cílem mé diplomové práce je zjistit dotazníkovým šetřením povědomost o TV pořadech s gastronomickou tématikou, četnost a pravidelnost jejich sledování a jejich vliv na diváky. Dále zjistit vliv na odbornou veřejnost pomocí řízeného rozhovoru s profesionálem z oboru gastronomie a na základě zjištěných dat z obou šetření vyvodit závěry a navrhnout nový pořad s gastronomickou tématikou. Diplomová práce …víceAbstract:
The aim of my master´s thesis is to find out by using questionnaires the awareness of TV programs with gastronomic theme, frequency and regularity of their monitoring and their impact on the audience. Next, to determine the impact on the professional public through guided interview with professional in the field of gastronomy and based on the data from both surveys to draw conclusions and propose a …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15263/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MACHÁČKOVÁ, Kristýna. \textit{Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/uoj26h/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
Lucie Červenková -
HODOVÁ GASTRONOMIE
Jan Mattuš -
Veganská a vegetariánská gastronomie v Praze
Romana Míková -
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
Iuliana Zashikhina -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Social media and its role in gastronomy
Aleksandra Tolstykh -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Talentové TV pořady: mediatizace, marketizace a celebritizace
Aneta Hermannová