Statistická analýza výsledků výroby a odbytu rodinné pekárny Dymák – Kamil Předota
Kamil Předota
Bakalářská práce
Statistická analýza výsledků výroby a odbytu rodinné pekárny Dymák
Statistical analysis of the results of production and sales of family bakery Dymák
Anotace:
Souhrn Bakalářská práce se zabývá statistickou analýzou výsledků výroby a odbytu rodinné pekárny Dymák. V praktické části byla provedena finanční analýza na základě zvolených poměrových ukazatelů. Dále byla analyzována čtvrtletní spotřeba mouky v letech 2009 -- 2014. Na základě modelování časových řad byla provedena predikce její spotřeby v jednotlivých čtvrtletích letošního roku. Byla také analyzována …víceAbstract:
Summary The objective of the thesis is the statistical analysis of the results of productions and sales of family bakery Dymák. In the practical part there was made financal analysis with selected indicators. There was also analyzed quarterly consumption of flour for years 2009 -- 2013. Based on modeling of time series there was made the forecast of consumption of flour in each quarter of this year …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 3. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Marie Prášilová, CSc.
- Oponent: Josef Kříž, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Statistická analýza intervalových dat v symbolic data analysis
Aneta ANDRÁŠIKOVÁ -
"Forming and Fineblanking": Translation and Analysis with Special Regard to Translating Technical Texts
Marcela Votánková -
Darknet market analysis and user de-anonymization
Tomáš Šíma -
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
Remziye Köpük -
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
Veronika Pourová -
Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
Klára Nohynková -
Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
Victoria Patricie Lehkoživová -
Spotřební chování na trhu s pekařskými výrobky
Karolína ČMUCHOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva