Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici – Zdeněk BARTOŠ
Zdeněk BARTOŠ
Bachelor's thesis
Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici
Analysis of the level of nutrition of prisoners in prison
Anotácia:
ABSTRAKT Práce se zabývá systémem stravování vězňů v rámci Vězeňské služby České republiky. Charakterizuje stravovací provoz Vazební věznice v Olomouci. Obsahuje doporučené výživové dávky pro jednotlivé kategorie obviněných a odsouzených. Na základě jídelních lístků, sestavených odborných personálem oddělení logistiky, analyzuje naplňování doporučených nutričních faktorů při stravování vězňů.Abstract:
ABSTRACT This work is about the system of alimentation the prisoners within the frame of Prison service in the Czech Republic. It describes functioning of the alimentation at the stockade in Olomouc. It includes recommended daily ration for individual categories people who are accused of a crime and convicted offenders. On the basis of the menu made up by the specialist of the logistical section it …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2010
Identifikátor:
15813
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BARTOŠ, Zdeněk. Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Práce na příbuzné téma
-
Globální logistika, řízení logistických operací v mezinárodním obchodě ve společnosti ABC, a.s.
Jakub Smrčka -
Způsoby dlouhodobého skladování potravinářských zrnin a vliv na jakost
Radek Veselý -
Rozdíl mezi účetními a daňovými odpisy dlouhodobého majetku a jejich dopad na daň z příjmů právnických osob
Marcela Krejčová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin s ohledem na alternativní výživové směry
Kamila Mrkusová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě vybraných druhů potravin
Alena Hyršálová -
Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů
Petr Kasparek -
Zastoupení jednotlivých druhů potravin ve stravě dětí předškolního věku
Martin TÓTH -
Nutriční faktory ovlivňující obsah močoviny v mléce dojnic
Vít Škrabal