Bc. Hana Moláková
Bakalářská práce
Potravinové alergie
Food allergies
Anotace:
Tato práce prakticky rozebírá problematiku potravinových alergií. Je zaměřená zejména na patogenezi, diagnostiku a klinické projevy potravinové alergie. Dále se zabývá druhy alergií, prevencí a léčbou.Abstract:
This study theoretically analyzes the problems with food allergies. It is especially focused on pathogenesis, diagnostics and clinical utterances. Then the work deals with sorts of food allergies, prevention and treatment.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2008
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/gh77b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2008
- Vedoucí: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu
Práce na příbuzné téma
-
Bio Food so zameraním na implementáciu v hotelierstve v Českej republike
Natália Vargová -
Podnikatelský plán Fit Fast Food
Petra Marcolová -
Analysis of Food Metaphors in English and Italian
Andrea Bártová -
Prevence a léčba kožních trhlin
Magda Vaculíková -
Léčba a prevence karcinomu anu
Kristína Mandíková -
Následky nesprávné ergonomie v práci dentální hygienistky, jejich prevence a léčba
Mária Macková -
Prevence závislosti na pornografii u mladistvých
Jiří Geršl -
Biochemické aspekty rozvoje zubního kazu, prevence a dentální léčba
Jiří Zemčík