Anežka Brožová

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr na provoz restaurace

Business Plan for a Restaurant
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zpracovat podnikatelský záměr na provoz restaurace. Práce se skládá ze dvou hlavních částí, a to teoretické a praktické. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy, které se týkají podnikatelské činnosti a také jsou vysvětleny některé základní analýzy podnikatelského prostředí. Druhá část této práce je zaměřena na praktickou část, ve které jsou aplikovány metody …více
Abstract:
The Goal of this bachelor thesis is to elaborate a business plan for the operation of a restaurant facility. The work is divided into two parts: theoretical and practical. The theoretical part defines the basic concepts that relate to business activities and also explains some basic analyzes of the business environment. The second part of this work is focused on the practical part, in which the methods …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 7. 2020
  • Vedoucí: Jiří Franek
  • Oponent: Andrea Sikorová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava