Bc. Olga Peretiatko

Bakalářská práce

Comparison of Restaurant Business Plans in the Cities of Prague and Bishkek

Comparison of Restaurant Business Plans in the Cities of Prague and Bishkek
Abstract:
This bachelor thesis examines the differences in business strategies and performance between two sushi restaurant businesses - Sushi Jo in Prague and Sushi Room in Bishkek. Despite these setbacks, both restaurants saw increasing customer numbers, revenue, and net margins. Therefore, the aim of the thesis is to evaluate the performance of the two companies and come up with the series of recommendations …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2025
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/hss39/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2025
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Dana Kolářová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management