Comparison of Restaurant Business Plans in the Cities of Prague and Bishkek – Bc. Olga Peretiatko
Bc. Olga Peretiatko
Bakalářská práce
Comparison of Restaurant Business Plans in the Cities of Prague and Bishkek
Comparison of Restaurant Business Plans in the Cities of Prague and Bishkek
Abstract:
This bachelor thesis examines the differences in business strategies and performance between two sushi restaurant businesses - Sushi Jo in Prague and Sushi Room in Bishkek. Despite these setbacks, both restaurants saw increasing customer numbers, revenue, and net margins. Therefore, the aim of the thesis is to evaluate the performance of the two companies and come up with the series of recommendations …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2025
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/hss39/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2025
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Dana Kolářová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PERETIATKO, Olga. \textit{Comparison of Restaurant Business Plans in the Cities of Prague and Bishkek}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2025. Dostupné z: https://theses.cz/id/v3h7t5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Business plan: Open a Western-Style restaurant in Shanghai
Ming Luo -
Porovnanie sushi barov v Prahe
Korina Kovácsová -
Analýza konkurence na lokálním trhu sushi
Alina Evdokimenko -
Projekt založení nové pobočky sushi baru
Iveta Králíčková -
A comprehensive study of inventory processes in a sushi restaurant
Vitaly Karpov -
Firma v konkurenčním prostředí
Auez Sushi -
Analysis of the Customers' Satisfaction in the Restaurant Planet Sushi
Andrea Vilímová -
Podnikatelský plán restaurace Sushi Samurai
Martin Štěpánek