Mária Jarolimová

Disertační práce

Výzkum úrazovosti při hornické činnosti na vybraných provozech za období let 2002-2012 ve smyslu usnesení vlády ČR. č. 920 ze dne 23.7.2008.

Research of Mining Accidents for Selected Operations at the Period 2002-2012 within the Meaning of the Implementation of government Resolution of No. 920, July 23, 2008.
Anotace:
Předložená disertační práce se zabývá výzkumem a posouzením úrazovosti na vybraných provozech při hornické činnosti. Otázkám bezpečnosti a ochrany zdraví při práci se v poslední době věnuje stále větší pozornost a nutno dodat, že oprávněně. Při nežádoucích událostech dochází nejenom k materiálním škodám, ale bohužel mnohdy i ke ztrátám na lidských životech, hodnota kterých se nedá vyčíslit. Rada Evropské …více
Abstract:
This dissertation work has investigated and assessed personal workplace accident statistics concerning activities of some mining companies. The workplace safety and health is becoming a highlighted issue; and it is justifiably so. The emergencies imply not only cost identifiable material damage but also loss of priceless human life. In 2007, the Council of the European Union initiated an ambitious …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 8. 2013
  • Vedoucí: Milan Mikoláš
  • Oponent: Alois Adamus, Václav Kryl, Viliam Bauer

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava