Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie – Adam Psota
Adam Psota
Bakalářská práce
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Use of Transport Equipment in The Field of Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá dopravními prostředky a jejich užití při podnikání v oblasti gastronomie, rozebírá jejich využívání, dělení, věnuje se jejich historii. V práci jsou popsány obaly, jejich úloha při přepravě potravin, důvody jejich využití. V bakalářské práci je popsán kompletní postup potravin od přípravy k přepravě, přes jejich cestu k zákazníkovi až po předání a následnou konzumaci. Práce …víceAbstract:
The bachelor's thesis deals with means of transport and their use in business in the field of gastronomy, analyzes their use, division, and deals with their history. This thesis describes packaging, their role in transporting food, and the reasons for their use. The bachelor's thesis describes the complete process of food from preparation to transportation, through its journey to the customer, to delivery …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/shnvc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Zdeněk Málek, Ph.D.
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Jednostopý dopravní prostředek
Lenka BAUMANOVÁ -
The services of transport companies in international personal transportation on relation Czech Republic – Slovak republic.
Júlia Dacejová -
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
Lucie Červenková -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Řízení kvality služeb v gastronomii
Adéla Rieszová -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova