Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků – Dagmar KUBECOVÁ
Dagmar KUBECOVÁ
Bakalářská práce
Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
Use of conservation technologies in meat proccesins and produktion of meat products
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá využitím konzervačních technologií při zpracování masa a výrobě masných výrobků. Cílem práce je shromáždit dostupné informace o problematice metod prodloužení trvanlivosti masa a masných výrobků. V jejím rešeršním charakteru jsou nejprve obecně zmiňovány významy konzervačních technologií a popisovány zásady konzervace, ochranná opatření a legislativní předpisy s ní spojené …víceAbstract:
This thesis deals with the use of conservation technologies in meat processing and production of meat products. The aim is to gather available information on methods to extend the life of the issue of meat and meat products. In her first retrieval character are generally mentioned meanings conservation technologies and described the principles of conservation, protection and legal requirements associated …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2015
Zveřejnit od: 24. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUBECOVÁ, Dagmar. \textit{Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/vq4fzu/.
Jak správně citovat práci
KUBECOVÁ, Dagmar. Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků. Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
Kamila Matajová -
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
Šimon Košárek -
Terminologie zpracování masa a přípravy masných pokrmů v českém a ukrajinském jazyce
Patricie Capponi -
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
Jan JELÍNEK -
Obaly v masné výrobě a balení masa
Michal Landík -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Moderní přístupy k řízení výroby
Karolína Ježková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses vq4fzu vq4fzu/2
19. 5. 2015