Martina Škopová

Bakalářská práce

Posouzení zaměstnaneckých výhod ve vybrané společnosti v oboru potravinářství

Evaluation of Employees' Benefit System in a Selected Company in Food Industry
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je „posouzení zaměstnaneckých výhod ve vybrané společnosti v oboru potravinářství“. Hlavním cílem je zhodnocení současného stavu zaměstnaneckých výhod, návrh inovací stávajícího systému a zjištění, do jaké míry jsou zaměstnanci informováni o poskytovaných benefitech. První část bakalářské práce je věnována odměňování a zaměstnaneckým výhodám, včetně jejich členění a způsobu …více
Abstract:
The topic of this bachelor’s thesis is "assessment of employee benefits in a selected company in the food industry". The main objective is to evaluate the current status of employee benefits, to propose innovations to the existing system and to find out to what extent employees are informed about the benefits provided. The first part of the bachelor thesis is devoted to remuneration and employee benefits …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2021
  • Vedoucí: Kateřina Kashi
  • Oponent: Iva Surková

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava