Podnikatelský plán - návrh nové služby restauračního zařízení – František Chomát
František Chomát
Bakalářská práce
Podnikatelský plán - návrh nové služby restauračního zařízení
Business plan – proposal of a new restaurant service
Anotace:
Cílem práce: „Podnikatelský plán – návrh nové služby restauračního zařízení“ je tvorba podnikatelského plánu pro konkrétní restauraci. Plán spočívá v tvorbě a zavedení nového degustačního menu.Abstract:
The goal of the thesis: „Business plan – proposal of a new restaurant service“ is to create a business plan for a specific restaurant. The plan is to create and implement a new tasting menu.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Jiří Nesiba, Ph.D. LL.M.
- Oponent: Petr Novák, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON University Group, Vysoká škola NEWTONNEWTON University Group
Vysoká škola NEWTONBakalářský studijní program:
Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení kvality destinace na příkladu města Brna
Martina Zbořilová -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Využití menu engineeringu v gastronomii
Barbara Hladíková -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Monika Frkousová -
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
Lucie Červenková -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá