Podnikatelský koncept vybraného zařízení cestovního ruchu v Mariánských Lázních – Bc. Pavlína UHROVÁ
Bc. Pavlína UHROVÁ
Diplomová práce
Podnikatelský koncept vybraného zařízení cestovního ruchu v Mariánských Lázních
Business concept of selected facility of tourism in Marianske Lazne
Anotace:
Předkládaná diplomová práce se zabývá podnikatelským konceptem vybraného zařízení cestovního ruchu v Mariánských Lázních. Prvním dílčím cílem bude zanalyzování současné situace na trhu stravovacích služeb v Mariánských Lázních. Druhým dílčím cílem bude získání přehledu o účastnících cestovního ruchu, kteří navštěvují vybranou oblast a následné vytvoření profilu potenciálního hosta. Na základě zjištěných …víceAbstract:
The presented thesis deals with the business concept of selected tourism facilities in Marianske Lazne. The first sub-objective will be analyzing the current situation on the market of gastronomy in Marianske Lazne. The second sub-objective will present an overview of the tourist in the selected area and then describe a profile of a potential guest. According to gathered information there will be made …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 9. 2013
Zveřejnit od: 13. 9. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Roman ŠVEC, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
UHROVÁ, Pavlína. \textit{Podnikatelský koncept vybraného zařízení cestovního ruchu v Mariánských Lázních}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Ekonomická fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/vxoo18/.
Jak správně citovat práci
UHROVÁ, Pavlína. Podnikatelský koncept vybraného zařízení cestovního ruchu v Mariánských Lázních. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.9.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 9. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Obchodní podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Bavorská gastronomie
Šebela Šebela -
Molekulární gastronomie
Filip Jung -
Genderová rovnost v oboru gastronomie
Kateřina Sentenská -
Fenomén jihoamerické gastronomie v Praze
Eva Magda -
Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
Filip Vladař -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Veganská a vegetariánská gastronomie v Praze
Romana Míková -
Analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách v České republice
Erika Vargová
Název
Vložil
Vloženo
Práva