Orsolya Bystricky-Berezvai

Diplomová práce

The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.

The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.
Abstract:
In the last decades the waste in the food industry has been significantly increasing worldwide. The food wastes can be divided into two types: food wastes from human consumption and industrial non-edible food by-products. One category of the food by-products is called animal by-products. The study focuses on the reduction of these animal by-products by using the still valuable animal parts for further …více
Abstract:
V posledních desetiletích se celosvětově výrazně zvyšuje množství odpadu v potravinářském průmyslu. Potravinářské odpady lze rozdělit na dva druhy: potravinářské odpady z lidské spotřeby a vedlejší průmyslové nejedlé potravinářské produkty. Jedna kategorie vedlejších potravinářských produktů se nazývá vedlejší produkty živočišného původu. Naše výzkumná studie se zaměřuje na snížení množství těchto …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Pavel Mokrejš, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bystricky-Berezvai, Orsolya. The Influence of Processing Conditions on Extraction of Gelatines from Chicken Deboner Residues.. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe