Faktory ovlivňující prodej uzenářských výrobků – Bc. Eliška Pavlíčková
Bc. Eliška Pavlíčková
Diplomová práce
Faktory ovlivňující prodej uzenářských výrobků
Factors affecting smoked products market
Anotace:
Pavlíčková, E., Faktory ovlivňující prodej uzenářských výrobků. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019.Diplomová práce se zabývá kvalitou uzenářských výrobků, dodržováním zdravotních a hygienických zásad. Mezi cíle této práce patří přiblížit dodržování hygienické zásady kvality, komplexnost záznamů kvality, posoudit efektivnost a časovou náročnost přepravní cesty, zjistit faktory …víceAbstract:
Pavlíčková, E., Factors affecting smoked products marketability. Diplom thesis. Brno: Mendel university in Brno, 2019.Diplom thesis deals about quality of smoked products, health and hygiene principles. Among the goals of this work belongs compliance with hygiene standards quality, complexity of quality records, assess the efficiency and time-consuming nature of the transport route, identify factors …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. JUDr. Ing. Oldřich Tvrdoň, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický
Práce na příbuzné téma
-
Analýza a programová podpora skladování a dělení tyčového materiálu
Karolína ORNSTEINOVÁ -
Právní úprava a realizace ochrany a bezpečnosti zdraví při práci s příklady z výrobních podnikatelských subjektů
Luděk Brůček -
Analýza procesů plánování a řízení výrobních a kooperačních zakázek ve vybraném podniku
Tomáš Forman -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
Jiří SMOLA -
Dobrá praxe vybraných ošetřovatelských postupů
Petra MLEZIVOVÁ -
Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování
Lenka CHALOUPKOVÁ