Role estetického cítění v managementu stravovacích služeb – Pavla Tichá
Pavla Tichá
Bachelor's thesis
Role estetického cítění v managementu stravovacích služeb
The role of aesthetics in the management of catering facilities
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá aplikováním estetických prvků ve stravovacích zařízeních a poukazuje na jejich důležitost. Představuje estetické prvky jakožto jedinečný prvek, který zlepšuje postavení podniků na trhu. Cílem práce je zjistit, jakou roli hrají estetické prvky ve stravovacích službách z pohledu provozovatelů stravovacích zařízení v Liberci. Práce se věnuje specifikům managementu a marketingu …moreAbstract:
This bachelor thesis discusses the application of aesthetic elements in catering facilities and points out their importance. It represents aesthetic elements as a unique element that improves the market position of companies. The aim of this bachelor thesis is to find out what role the aesthetic elements play in catering services from the perspective of operators of catering facilities in Liberec. …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2020
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB11925
Thesis defence
- Date of defence: 25. 5. 2020
- Supervisor: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Reader: Mgr. Dagmar Hrušová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TICHÁ, Pavla. \textit{Role estetického cítění v managementu stravovacích služeb}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management. 2020. Available from: https://theses.cz/id/wctf0n/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2020 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of Informatics and ManagementBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
Eliška Sojmová -
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Leoš Vaníček -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
Tereza Beranová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Michaela Svobodová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Julia Syrovátková -
Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
Markéta Šimonová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights