Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy – Filip Machala
Filip Machala
Bachelor's thesis
Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy
Fulfillment of the Consumer Basket and the Recommended Variety of Dietary
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá plněním spotřebního koše ve vybraných středních školách v Olomouckém kraji. V teoretické části je popsáno školní stravování a s tím související legislativa v České republice, výživová pyramida, charakteristika spotřebního koše a energetický a nutriční význam jednotlivých komodit spotřebního koše. V praktické části je obsažena analýza plnění jednotlivých komodit spotřebního …moreAbstract:
This thesis deals with the implementation of consumer basket in selected secondary schools of the Olomouc region. The theoretical part describes school meals and as well as related legislation in the Czech Republic, the nutritional pyramid, characteristic of the consumer basket and lastly energetic and nutritional importance of individual commodities that are part of the basket. In the practical part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2016
Accessible from:: 6. 5. 2016
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Machala, Filip. Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 6.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 6. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Vliv menstruačního cyklu na nutriční příjem a nutriční stav
Silvie Zavřelová -
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
Anna Němcová -
Posouzení energetického a nutričního příjmu z obědů podávaných ve školních jídelnách na vybraných základních školách
Anežka AUEROVÁ -
Stanovení obsahu lipidů a profilu mastných kyselin u nových odrůd ovsa
Jana Florianová -
VÝŽIVA DOSPÍVAJÍCÍCH A MLADISTVÝCH, MOŽNÁ RIZIKA
Petra DOLÉNKOVÁ -
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Stravování žáků 2. stupně v rámci školy a školní jídelny
Hana Dupalová -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková