Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy – Filip Machala
Filip Machala
Bachelor's thesis
Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy
Fulfillment of the Consumer Basket and the Recommended Variety of Dietary
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá plněním spotřebního koše ve vybraných středních školách v Olomouckém kraji. V teoretické části je popsáno školní stravování a s tím související legislativa v České republice, výživová pyramida, charakteristika spotřebního koše a energetický a nutriční význam jednotlivých komodit spotřebního koše. V praktické části je obsažena analýza plnění jednotlivých komodit spotřebního …viacAbstract:
This thesis deals with the implementation of consumer basket in selected secondary schools of the Olomouc region. The theoretical part describes school meals and as well as related legislation in the Czech Republic, the nutritional pyramid, characteristic of the consumer basket and lastly energetic and nutritional importance of individual commodities that are part of the basket. In the practical part …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2016
Zverejniť od: 6. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Machala, Filip. Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 6.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 6. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Práce na příbuzné téma
-
Vliv menstruačního cyklu na nutriční příjem a nutriční stav
Silvie Zavřelová -
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
Anna Němcová -
Posouzení energetického a nutričního příjmu z obědů podávaných ve školních jídelnách na vybraných základních školách
Anežka AUEROVÁ -
Stanovení obsahu lipidů a profilu mastných kyselin u nových odrůd ovsa
Jana Florianová -
VÝŽIVA DOSPÍVAJÍCÍCH A MLADISTVÝCH, MOŽNÁ RIZIKA
Petra DOLÉNKOVÁ -
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Stravování žáků 2. stupně v rámci školy a školní jídelny
Hana Dupalová -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková