Bc. Helena Žižková

Master's thesis

Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády

The Impact of Fat Content on Surface Energy and Wettability of Bar Chocolate
Abstract:
Na trhu existuje mnoho různých druhů čokoládových výrobku, které se liší nejen senzorickými a fyzikálně-chemickými vlastnostmi, ale hlavně svou surovinou skladbou a obsahem jednotlivých složek. Tato diplomová práce se u čokoládových výrobků zaměřuje na odlišnosti v použití různých druhů tuků kakaového másla, mléčného tuku, ekvivalentů, popřípadě náhražek kakaového másla. U těchto vzorků byly stanoveny …more
Abstract:
On the market there are many different types of chocolate products which differ both in the sensory and physico-chemical properties together with their raw material composition and the contents of the individual components. This MSc. thesis focuses on differences in the use of different types of fat - cocoa butter, milk fat, equivalents or cocoa butter substitutes in chocolate products. Studied samples …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2016
Accessible from:: 20. 4. 2016

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Žižková, Helena. Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.4.2016

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 20. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe