Bc. Aren Ananyan

Master's thesis

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení

Business Plan for a New Gastronomic Facility
Anotácia:
Tato diplomová práce se zaměřuje na vytvoření podnikatelského plánu pro první bar v Praze, specializující se na nealkoholické míchané nápoje, nazvaný "Reincarnation". Obsahuje důkladnou analýzu, popis produktů, které mají být nabízeny, strategii marketingu a plány pro organizaci, techniku a personál. Součástí práce je také finanční analýza a návrh plánu implementace. V teoretické části byly využity …viac
Abstract:
This thesis focuses on creating a business plan for the first bar in Prague specializing in non-alcoholic mixed drinks, named "Reincarnation". It includes a thorough analysis, a description of the products to be offered, a marketing strategy, and plans for organization, technology, and personnel. The work also comprises a financial analysis and a proposed implementation plan. In the theoretical part …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/j0970/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedúci: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.