Petra Kalábová

Diplomová práce

Návrh na zvýšení komplexnosti sortimentu kuchyňských přístrojů

The design of assortment range improvement kitchen for appliances
Abstract:
Má diplomová práce je zaměřena na oblast výrobkového mixu a značky. Cílem bylo provést rozbor současné situace na trhu kuchyňských přístrojů a navrhnout nové výrobky pro posílení prodeje. Práce je rozdělena do pěti hlavních částí. V první kapitole se seznámíte s charakteristikou firmy Isolit-Bravo, spol. s r.o., jenž má pověst renomovaného výrobce kuchyňských spotřebičů, výlisků z plastů i vstřikovacích …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Miroslav Merenda, Miroslav Merenda

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava