Návrh na zvýšení komplexnosti sortimentu kuchyňských přístrojů – Petra Kalábová
Petra Kalábová
Diplomová práce
Návrh na zvýšení komplexnosti sortimentu kuchyňských přístrojů
The design of assortment range improvement kitchen for appliances
Abstract:
Má diplomová práce je zaměřena na oblast výrobkového mixu a značky. Cílem bylo provést rozbor současné situace na trhu kuchyňských přístrojů a navrhnout nové výrobky pro posílení prodeje. Práce je rozdělena do pěti hlavních částí. V první kapitole se seznámíte s charakteristikou firmy Isolit-Bravo, spol. s r.o., jenž má pověst renomovaného výrobce kuchyňských spotřebičů, výlisků z plastů i vstřikovacích …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2008
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/66255
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Miroslav Merenda, Miroslav Merenda
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita OstravaVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Odbytová politika v podniku
Sergey Cheremukhin -
Odbytová politika v podniku
Ondřej Korbička -
Marketingový mix
Jan Bernard -
Marketingový mix produktu ve firmě Apostav s.r.o.
Adam Kandráč -
Finanční analýza podniků Alu spol. s r. o., Pik spol. s r, o, a Uni spol. s r. o. na bázi účetních výkazů
Michael Krampl -
Finanční analýza společností SEMAG spol. s r.o. a Penam, a.s.
Martina Stuchlíková -
Finanční analýza zemědělských podniků Agro Mšec s.r.o a CHMEL spol. s.r.o
Ondřej Poula -
Koncepty Fair trade a Direct trade se zaměřením na český trh: Případová studie společností Tchibo Praha, spol. s.r.o a mamacoffee s.r.o.
Julie Hainzová