Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii – Ing. Jana ADRIÁNOVÁ
Ing. Jana ADRIÁNOVÁ
Master's thesis
Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii
THE USAGE OF THE TREND OF THE EXPERIENCE TOURISM IN GASTRONOMY
Anotácia:
Základním cílem této diplomové práce bylo zjištění nových trendů v gastronomii a jejich uplatnění v současném životě. Především, jak na tyto novodobé trendy reagují lidé, jaké jsou jejich požadavky a do jaké míry je aplikují nebo přijímají. Dále, jak vnímají {\clqq}zážitkovou gastronomii``, čemu dávají přednost a zda jsou spokojeni či naopak.Abstract:
The basic aim of this thesis was a discovery of new trends in gastronomy and their use in contemporary life. Especially, how people react to the modern trends, what are their claims and what measurement they apply or accept them. How they perceive {\clqq}experience gastronomy``, what they prefer and whether they are satisfied or not.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2008
Zverejniť od: 30. 4. 2008
Identifikátor:
5726
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2008
- Vedúci: Dr. Ing. Dagmar Škodová Parmová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ADRIÁNOVÁ, Jana. Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii. Č. Bud., 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2008 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Operational Management
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
Adam Mezihorák -
Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány
Tatiana Agafontseva
Názov
Vložil
Vložené
Práva