Michala Karpjaková

Bakalářská práce

Nabídka v gastronomii

Gastronomy offer
Anotace:
Cílem práce je objektivně a aktuálně zhodnotit gastronomickou nabídku ve vybraných barech v Praze. První část je zaměřena na gastronomii obecně, způsoby nabídky a detailní rozebírání těchto způsobů, a protože je bakalářská práce zaměřena na gastronomickou nabídku ve vybraných pražských barech, závěrem první části uvádím rozdělení barů do skupin. Druhá část se zabývá přímo analýzou šesti vybraných pražských …více
Abstract:
The aim of the dissertation is to evaluate objectively and topically a gastronomic offer in selected bars in Prague. The first part of issue is focused on gastronomy in general, a way of offering a detailed analyse of these ways and, because the dissertation is aimed to the gastronomic offer in selected Prague bars, in conclusion of the first part I will state by dividing the bars into groups. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Vladimír Filip

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze