Michala Karpjaková
Bakalářská práce
Nabídka v gastronomii
Gastronomy offer
Anotace:
Cílem práce je objektivně a aktuálně zhodnotit gastronomickou nabídku ve vybraných barech v Praze. První část je zaměřena na gastronomii obecně, způsoby nabídky a detailní rozebírání těchto způsobů, a protože je bakalářská práce zaměřena na gastronomickou nabídku ve vybraných pražských barech, závěrem první části uvádím rozdělení barů do skupin. Druhá část se zabývá přímo analýzou šesti vybraných pražských …víceAbstract:
The aim of the dissertation is to evaluate objectively and topically a gastronomic offer in selected bars in Prague. The first part of issue is focused on gastronomy in general, a way of offering a detailed analyse of these ways and, because the dissertation is aimed to the gastronomic offer in selected Prague bars, in conclusion of the first part I will state by dividing the bars into groups. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/9195/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Ritualizované chování dětí předškolního věku v procesu sociálního učení: Výzkum v mateřských školách Plzeňského kraje. Klíčová slova (Key Words): Ritual, Ritualized Behavior, Social Learning, Evolution, Evolutionary Perspective, Imitation as a Form of Social Learning
Ilona KAŠOVÁ -
Lexical development and change: New words in English language
Marie Gajzlerová -
Vliv vybraných faktorů na návštěvnost nejvyšší fotbalové soutěže v České republice
Oldřich Racek