Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa – Bc. Veronika VOZÁKOVÁ
Bc. Veronika VOZÁKOVÁ
Bachelor's thesis
Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa
Dried dairy products and soft food
Abstract:
Cílem bakalářské práce je uplatnění a obliba sušených mléčných výrobků v kojenecké výživě. Teoretická část pojednává o legislativních požadavcích sušených kojeneckých výrobků, o technologii výroby sušeného mléka a výživě kojence do jednoho roku. Praktická část podává přehled sortimentu sušených kojeneckých výživ na trhu České republiky a vypracování dotazníkového šetření zaměřeného na používání a oblibu …moreAbstract:
The aim of the bachelor{\crq}s thesis is the use and popularity of powdered milk products concerning the suckling nutrition. The theoretical part deals with the legislative demands of the soft food, technology of powdered milk production and the suckling nutrition till the age of one year. The practical part provides an overview of powdered suckling nutrition assortment concerning the Czech Republic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier:
8030
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2008
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VOZÁKOVÁ, Veronika. Sušené mléčné výrobky a kojenecká výživa. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemie a technologie potravin
Theses on a related topic
-
Rozvoj a modulace střevní mikrobioty kojence
Antonie Kryštofová -
Využití sušených mlék a směsí ve výživě kojenců a batolat
Lucie KREJČIŘÍKOVÁ -
Nutriční význam sušené mléčné kojenecké a dětské výživy
Tereza Pekárková -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová