Tereza ŠOLCOVÁ

Bakalářská práce

Med jako potravina i jako přírodní léčivo

Honey as food and as natural medicine
Anotace:
Práce byla zaměřena na problematiku včelího medu. V teoretické části byla popsána historie a vznik včelího medu, druhy medu dostupné na našem trhu. Dále byl včelí med řešen jako potravina a med jako lék. V praktické části byl proveden průzkum trhu a dotazníkový průzkum. V poslední části práce bylo provedeno senzorické hodnocení u různých druhů medu.
Abstract:
This thesis was focused on the issue of honey. The theoretical part describes the history and emergence of honey, types of honey available in our market. Furthermore, honey has been designed as a food and honey as a medicine. The practical part of this work was carried out market research and a questionnaire survey. The last part was subjected to sensory evaluation of various types of honey.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 17167

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Helena Družbíková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠOLCOVÁ, Tereza. Med jako potravina i jako přírodní léčivo. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii