Bc. Barbora Hlavatá

Master's thesis

Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací

Options of Processing and Restricting Residual Foodstuffs from the Restaurants
Abstract:
Diplomová práce se zabývá stanovením možností nakládání se zbytkovými surovinami z restaurací a poskytnutím možností jejich omezování, ale také upozorňuje na problematiku plýtvání potravinami. Cílem práce je identifikovat možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací v České republice. Diplomová práce byla zpracována pomocí metod osobního šetření a komunikace, dotazování (zejména …more
Abstract:
The master’s thesis deals with the determination of options of disposing residual foodstuffs from the restaurants and the provision of options of their restriction, but also draws attention to the issue of food waste. The aim of the thesis is to identify options of possibilities of processing and restricting residual foodstuffs from restaurants in the Czech Republic. The thesis was covered by means …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2018
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)