Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací – Bc. Barbora Hlavatá
Bc. Barbora Hlavatá
Master's thesis
Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací
Options of Processing and Restricting Residual Foodstuffs from the Restaurants
Abstract:
Diplomová práce se zabývá stanovením možností nakládání se zbytkovými surovinami z restaurací a poskytnutím možností jejich omezování, ale také upozorňuje na problematiku plýtvání potravinami. Cílem práce je identifikovat možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací v České republice. Diplomová práce byla zpracována pomocí metod osobního šetření a komunikace, dotazování (zejména …moreAbstract:
The master’s thesis deals with the determination of options of disposing residual foodstuffs from the restaurants and the provision of options of their restriction, but also draws attention to the issue of food waste. The aim of the thesis is to identify options of possibilities of processing and restricting residual foodstuffs from restaurants in the Czech Republic. The thesis was covered by means …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/arfhh/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi
Roksolana Nesmiyan -
Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
Michaela Šebíková