Spotřebitelské preference generace Y na trhu s biopotravinami v České republice – Andrea Dvořáková
Andrea Dvořáková
Master's thesis
Spotřebitelské preference generace Y na trhu s biopotravinami v České republice
Consumer Preferences of Generation Y in the Organic Food Market in the Czech Republic
Abstract:
Diplomová práce se zabývá zjištěním spotřebitelských postojů a preferencí generace Y na trhu s biopotravinami v České republice, a to na základě dotazníkového šetření. Teoretická část pojednává o základních informacích týkajících se spotřebitelského chování, ekologického zemědělství, biopotravin a charakteristiky populace generace Y. Ve vlastní části práce jsou rozebrány výsledky dotazníkového šetření …moreAbstract:
My diploma thesis deals with the identification of consumer’s attitudes and preferences of Generation Y in the organic food market in Czech Republic, based upon the questionary. Theoretic section is focused on basic information related to consumer’s behavior, ecologic agriculture of organic food and characteristics of Generation Y. In my own section of this diploma thesis are analysed the results of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 3. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslava Navrátilová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DVOŘÁKOVÁ, Andrea. \textit{Spotřebitelské preference generace Y na trhu s biopotravinami v České republice}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2018. Available from: https://theses.cz/id/xv6ws2/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / field:
Economics Policy and Administration / Business Administration
Theses on a related topic
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights