Spotřebitelské preference generace Y na trhu s biopotravinami v České republice – Andrea Dvořáková
Andrea Dvořáková
Diplomová práce
Spotřebitelské preference generace Y na trhu s biopotravinami v České republice
Consumer Preferences of Generation Y in the Organic Food Market in the Czech Republic
Anotace:
Diplomová práce se zabývá zjištěním spotřebitelských postojů a preferencí generace Y na trhu s biopotravinami v České republice, a to na základě dotazníkového šetření. Teoretická část pojednává o základních informacích týkajících se spotřebitelského chování, ekologického zemědělství, biopotravin a charakteristiky populace generace Y. Ve vlastní části práce jsou rozebrány výsledky dotazníkového šetření …víceAbstract:
My diploma thesis deals with the identification of consumer’s attitudes and preferences of Generation Y in the organic food market in Czech Republic, based upon the questionary. Theoretic section is focused on basic information related to consumer’s behavior, ecologic agriculture of organic food and characteristics of Generation Y. In my own section of this diploma thesis are analysed the results of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslava Navrátilová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DVOŘÁKOVÁ, Andrea. \textit{Spotřebitelské preference generace Y na trhu s biopotravinami v České republice}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/xv6ws2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva