Michaela ONDRUCHOVÁ

Bakalářská práce

Inovace obsahu výuky odborných předmětů

Innovation of teaching vocational subjects
Anotace:
Bakalářská práce je zpracována na téma ?Inovace obsahu výuky odborných předmětů?. Touto inovací se rozumí zakomponování nového předmětu Sommelierství ? nauky o víně, mezi běžně vyučované odborné předměty na středních odborných školách s gastronomickým zaměřením. Předmětem práce bylo formou dotazníkového šetření zhodnocení aktuální situace vyučování předmětu Sommelierství na odborných školách a zájmu …více
Abstract:
The Bachelor Thesis is focused on the topic of ?Innovation in the teaching content of vocational subjects?. In this context, by innovation is meant the introduction of a new subject called Sommeliership- the wine science, which is included in the curriculum of secondary schools specialized in gastronomy. The objective of the thesis was to evaluate the current situation in secondary schools by means …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2015
Zveřejnit od: 31. 3. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Alena Lacková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ONDRUCHOVÁ, Michaela. Inovace obsahu výuky odborných předmětů. Ostrava, 2015. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 31.3.2015

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 3. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby