Výběr a hodnocení odrůd pšenice seté pro ekologické zemědělství – Milan Opálka
Milan Opálka
Bakalářská práce
Výběr a hodnocení odrůd pšenice seté pro ekologické zemědělství
Selection and evaluation of common wheat varieties for organic farming
Anotace:
Bakalářská práce je součástí dlouhodobých výzkumných aktivit, týkajících se ověřování vhodnosti odrůd pšenice seté pro ekologické pěstování na Výzkumné stanici Katedry rostlinné výroby ČZU v Praze, Uhříněvsi. Věnuje se hodnocení vybraných produkčních a jakostních parametrů dvou odrůd ozimé pšenice Scaro a Ekolog, cíleně vyšlechtěných v podmínkách a pro podmínky ekologického zemědělství, a jejich porovnání …víceAbstract:
This Bachelor Thesis has been a constituent of long-time researches that concern the verification of the suitability of wheat sorts for organic farming at the Plant and Forage Production and Nutrition Station, Uhříněves. It deals with the evaluation of chosen productive and quality parameters of two sorts. These are Scaro and Ekolog that were bred with the aim to be grown in the conditions of organic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Ivana Capouchová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
OPÁLKA, Milan. \textit{Výběr a hodnocení odrůd pšenice seté pro ekologické zemědělství}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ylolqv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Ekologické zemědělství / Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva