David VRÁBEL
Bakalářská práce
Biopotraviny ve výživě člověka
Organic food in human diet
Anotace:
Tato práce se zabývá posouzením významu biopotravin ve výživě a jejich potenciálnímu vlivu na lidské zdraví. Cílem práce je sestavit přehled informací o biopotravinách a porovnat obsah výživově hodnotných a pro zdraví škodlivých látek z ekologické a konvenční produkce potravin. Informace jsou zpracovány na základě vědeckých výzkumů, odborných studií a literatury z oblasti zdraví, výživy a ekologického …víceAbstract:
This thesis deals with the assessment of the importance of organic foods in nutrition and their potential impact on human health. The aim is to compile a summary of information on organic foods and compare nutritionally valuable and harmful substances from organic and conventional food production. Information are based on scientific research, expert studies and literature in the field of health, nutrition …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 12. 2015
Zveřejnit od: 9. 12. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Iva Klimešová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VRÁBEL, David. Biopotraviny ve výživě člověka. Olomouc, 2015. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Fakulta tělesné kultury
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.12.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 9. 12. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Fakulta tělesné kulturyUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Fakulta tělesné kulturyBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Rekreologie
Práce na příbuzné téma
-
Antioxidační aktivita ovoce: ekologické vs. konvenční zemědělství
Kateřina Veselá -
Ekologické zemědělství v Evropské unii a České republice - komparace výkonnosti biofarmy a konvenční farmy
Petra Strnadlová -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Zdenek Škoda -
Ekonomické zhodnocení přechodu z konvenčního na ekologické zemědělství
Eliška Poskočilová -
Změny v postavení agrárního sektoru v ČR se zaměřením na ekologické zemědělství
Kateřina Chomátová -
Ekologické zemědělství a produkce biopotravin v České republice
Barbora Zatloukalová -
Využití pracovního koně v zemědělství: výhody a úskalí zemědělství s nízkou uhlíkovou stopou
Blanka Valášková Kuldová -
Ekologické zemědělství a jeho vliv na rozvoj venkova v mikroregionu Lounské Podlesí
Věra Zahradníková
Název
Vložil
Vloženo
Práva